Novosti

natjecaj

Obavijest

Program zdravstvene zaštite djece, higijene i pravilne prehrane djece u dječjim vrtićima

natjecaj

Upis djece u vrtić za pedagošku godinu 2018./2019.

Na temelju članka 20. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 107/97, 107/07 i 94/13) i članka 28. Statuta Dječjeg vrtića Pčelica Vrgorac (u daljnjem tekstu: Dječji vrtić) i Pravilnika o upisu djece u vrtić Upravno vijeće donosi odluku o upisu djece u vrtić za pedagošku godinu 2018./2019.

natjecaj

Velika potraga

Draga djeco, TZ grada Vrgorca i Dječji vrtić Pčelica ove godine na Uskršnji ponedjeljak po prvi put organiziraju VELIKU POTRAGU ZA ČOKOLADNIM JAJIMA u našem predivnom stoljetnom Gradskom parku. Ponesite košarice i dobro raspoloženje dođite nam u ponedjeljak 02.04.2018. jer slatka potraga kreće u 10.30 sati. Osim čokolandih jaja, razveselit će nas i DJ Dama, naš uksršnji zeko i jos pokoje iznenađenje. Vidimo se! U slučaju kiše i lošeg vremena, potragu ćemo organizirati u našoj sportskoj dvorani u Vrgorcu!

natjecaj

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa - Zdravstveni voditelj/ica

Temeljem Odluke Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Pčelica Vrgorac sa 40. Sjednice održane dana 01.03.2018. godine, a u skladu s člankom 56. i 82. Statuta Dječjeg vrtića Pčelica Vrgorac i člankom 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( NN 10/97, 107/07 i 94/13) Dječji vrtić Pčelica Vrgorac objavljuje:

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Za radno mjesto:
Zdravstveni voditelj/ica na neodređeno vrijeme, pola radnog vremena od 20 sati tjedno – 1 izvršitelj/ica

natjecaj

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa - Pomoćni kuhar

Temeljem Odluke Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Pčelica Vrgorac sa 38. Sjednice održane dana 03.01.2018. godine, a u skladu s člankom 56. i 82. Statuta Dječjeg vrtića Pčelica Vrgorac i člankom 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( NN 10/97, 107/07 i 94/13) Dječji vrtić Pčelica Vrgorac objavljuje:

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Za radno mjesto:
Pomoćni kuhar, na određeno puno radno vrijeme od 40 sati tjedno ( do povratka djelatnice s porodiljnog dopusta) – 1 izvršitelj

natjecaj

Poziv za upis djece u predškolu (malu školu)

Pozivaju se roditelji predškolske djece, koja nisu obuhvaćeni redovitim programom predškolskog odgoja, na upis djece u predškolu (malu školu). Program predškole obvezan je za svu djecu u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u dječjem vrtiću.

natjecaj

Natječaj za radno mjesto odgojitelj/ica

Temeljem Odluke Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Pčelica Vrgorac sa 35. sjednice održane dana 12.10.2017.godine, a u skladu sa člankom 56. i 82. Statuta Dječjeg vrtića Pčelica Vrgorac i člankom 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97.,107/07.i 94/13) Dječji vrtić Pčelica Vrgorac objavljuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto odgojitelj/ica na određeno puno radno vrijeme od 40 sati tjedno (do prestanka mandata ravnateljice) – 1 izvršitelj.

natjecaj

Natječaj za radno mjesto odgojitelj/ica

Temeljem Odluke Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Pčelica Vrgorac sa 35. sjednice održane dana 12.10.2017.godine, a u skladu sa člankom 56. i 82. Statuta Dječjeg vrtića Pčelica Vrgorac i člankom 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97.,107/07.i 94/13) Dječji vrtić Pčelica Vrgorac objavljuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto odgojitelj/ica na određeno puno radno vrijeme od 40 sati tjedno (povećan opseg posla do 31.08.2018.godine)

d_tjedan

Dječji tjedan

Svake godine u prvom punom tjednu listopada u Hrvatskoj se obilježava Dječji tjedan. Ove godine Dječji tjedan počinje u ponedjeljak 2. listopada., kada se obilježava Međunarodni dan djeteta, i završava u nedjelju 8. listopada 2017.
Dječji tjedan je vrijeme naglašavanja važnosti promicanja prava djece koja su garantirana Konvencijom UN-a o pravima djeteta, kao i pravo vrijeme da se podsjeti na odgovornost odraslih za poštivanje dječjih prava i odgovaranje na potrebe djece. Djeca trebaju ostvarivati svoja prava uvijek i svugdje pa ih treba poštivati, promicati i unaprjeđivati cijelu godinu, a Dječji tjedan je prilika da se svatko podsjeti što je napravio, kao i što još može napraviti za djecu i njihova prava.

Posjetili smo i rodnu kulu Tina Ujevića, u kojoj je otvorena izložba dječjih radova mladih polaznika Likovne udruge ARS pod mentorstvom i vođenjem umjetnice Elene Klaričić

DV Pčelica posjetio je gradonačelnika.
Djeca su u ugodnom razgovoru iznijeli svoje želje, potrebe i probleme.
Većina dječjih želja je vezana uz igru i sretni smo da je tako, ali to ne znači da su njihove želje manje ozbiljne.
Gradonačelnik nas je pomno saslušao i obećao pokušati napraviti što više.
Bilo nam je lijepo pa smo se rastali s: „Vidimo se uskoro!“

radna_akcija

Radna akcija djelatnika i roditelja!

U subotu, 30.rujna 2017.godine, roditelji i djelatnici vrtića proveli su akciju uređenja našeg vrtića. Zajedno smo bojali, brusili, sadili ljekovita bilja, a ujedno se i ugodno družili. Zahvaljujemo svim roditeljim i djelatnicima koji su dali doprinos i podržali ovu akciju!
natjecaj

Natječaj za radno mjesto stručni suradnik pedagog

Na temelju članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju („Narodne novine“ broj: 10/97., 107/07., i 94/13.) Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Pčelica“ Vrgorac objavljuje natječaj za radno mjesto stručni suradnik/ica – pedagog/inja na neodređeno, nepuno radno vrijeme od 27 sati i 30 minuta tjedno.